SÄÄNNÖT JA EHDOT

Kilpailun ehdot
Joka kuukausi arvomme onnellisen voittajan, joka saa XPLORA X5 Play lasten puhelimen esiasennetulla SIM-kortilla. Esiasennettu SIM-kortti pitää aktivoida tilaamalla siihen sopiva kuukausiperusteinen liittymätyyppi. Liittymän hinta on 10-12 € kuukaudessa. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu Xplora X5 kellopuhelimeen täällä.

XPLORAn uutiskirjeiden vastaanottamista koskevat ehdot
Kun rekisteröidyt palveluumme, hyväksyt samalla, että lähetämme uutiskirjeitä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Sisältö voi olla tarjouksia, tietoja ja vinkkejä XPLORAn käyttöön sekä tietoja lisävarusteista ja sovelluksista. Palvelu on sähköinen, mikä tarkoittaa, että sinä jäsenenä saat tiedot sähköpostitse. Jäsenyys on ilmaista ja voit lopettaa jäsenyyden milloin tahansa.

Tietojen kerääminen
Suostut siihen, että XPLORA rekisteröi rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot kerätään vain sisäiseen käyttöön ja tallennetaan suojatulle palvelimelle.
Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin tahansa. Peruutus voidaan tehdä suoraan lähetetyistä uutiskirjeistä, ja kaikki sähköpostitiliin liittyvät tiedot poistetaan.

Oikeudet
Henkilötietojemme käsittelyyn liittyvät oikeudet noudattavat henkilötietojen käsittelyä koskevaa lakia. Sinulla on aina oikeus ja mahdollisuus tietää, mitä olemme rekisteröineet sinusta. Voit kysyä meiltä lisää sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@xplora.fi

Suomen tietosuojavaltuutettu: https://tietosuoja.fi/yhteystiedot

XPLORA Mobile Oy noudattaa markkinointia koskevaa lakia, mukaan lukien hyviä markkinointikäytäntöjä koskevat säännöt.

Haluatko tietää lisää siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi? Lue kaikki yksityisyydensuojakäytännöt täältä.

XPLORAA myy XPLORA Mobile OY. Muista että tavoitat meidän myös sähköisesti: asiakaspalvelu@xplora.fi. 
Tekijänoikeus 2019 Xplora.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.